Unieke Benefiet Pubquiz voor Stichting Fonkel @Ouwehands Dierenpark Rhenen

Doneer!
Ga terug naar het overzicht

Hoeveel kleuren zitten er in een regenboog? Welk dier staat bekend als de “koning van de jungle”? Waar staat de afkorting YMCA voor? Weet jij het? Zet in je agenda: Benefiet PubQuiz Stichting Fonkel, Donderdag 31 augustus 2023 

De enige echte Quizmasters van Rhenen: Reinoud Dirksen en Marijn van Dijkhuizen komen speciaal voor het goede doel de presentatie van de Benefiet Pubquiz verzorgen. Daarnaast zal er een Mystery Guest aanwezig zijn.. 

Doe met een team (4-6 personen) mee! Het gaat een hele gezellige en spannende avond worden. Nodig je vrienden, familie kennissen uit. Of doe mee met je bedrijf, samen met je collega’s! We hebben 8 thema rondes met elk 10 vragen. Strijd met jouw team voor geweldige prijzen. Om alvast in de stemming te komen kun je van tevoren met je team onze Pubhap eten, dit kan je aangeven bij het aanmelden. 

De opbrengst van de avond gaat naar Stichting Fonkel. Stichting Fonkel organiseert een zorgeloze dag uit voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn vanuit het Fonkelhuis gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Een dag waarop ze volop kunnen genieten en even hun zorgen opzij kunnen zetten. 

In het kort: 

Datum:            Donderdag 31 augustus 2023

Locatie:           Ouwehands Dierenpark 

Aanvang:       18.00 uur (Pubhap)

                       19.30 uur (Pubquiz)

Er zijn nog een paar tafels beschikbaar dus meld je aan via www.stichtingfonkel.nl/pubquiz VOL=VOL

Ga terug naar het overzicht

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!

Ga naar de inhoud