Hero

Benefiet Pubquiz

Doneer!

Benefiet Pubquiz Rhenen voor Stichting Fonkel @Ouwehands Dierenpark Rhenen

Hoeveel kleuren zitten er in een regenboog? Welk dier staat bekend als de “koning van de jungle”? Waar staat de afkorting YMCA voor? Weet jij het? Zet in je agenda: Benefiet PubQuiz Stichting Fonkel, Donderdag 31 augustus 2023

De enige echte Quizmasters van Rhenen: Reinoud Dirksen en Marijn van Dijkhuizen komen weer speciaal voor het goede doel de presentatie van de Benefiet Pubquiz van Fonkel verzorgen. Daarnaast is er ieder jaar een mystery Guest aanwezig! Het gaat een hele gezellige en spannende avond worden. Nodig je vrienden, familie kennissen uit. Of doe mee met je bedrijf, samen met je collega’s! We hebben 8 rondes met elk 10 vragen. Strijd met jouw team voor geweldige prijzen. Om alvast in de stemming te komen kun je van te voren met je team onze Pubhap eten, dit kan je aangeven bij het aanmelden.

Info aanmelden
Leuk dat je mee gaat doen aan deze gezellige avond! Een team bestaat uit 4-6 personen. Meedoen aan de ‘Fonkel Benefiet Pubquiz’ kost € 99,- per team. Via onderstaand formulier kan je je aanmelden. Je inschrijving is compleet wanneer de factuur betaald is, deze krijg je toegestuurd. Let op vol=vol!

Datum: donderdag 31 augustus 2023
Locatie: Fonkelhuis, Kalahari Ouwehands Dierenpark Rhenen
Aanvang:
18.00 uur (Pubhap)
19.30 uur (Pubquiz)
De quiz start om 20.00 uur!
Einde: Prijsuitreiking 22.30 uur

Download Flyer

 

Inschrijfformulier Benefiet Pubquiz

Hidden
Naam Captain:(Vereist)
Aanwezig om:(Vereist)
Bijvoorbeeld: 2x kipsate, 2x zalm en 1x vegaburger

Factuurgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benefiet Pubquiz Rhenen voor Stichting Fonkel

De Fonkel Benefiet Pubquiz vindt plaats in de Kalahari naast het Fonkelhuis in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Fonkel zet zich in voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Voor al deze kinderen organiseert Stichting Fonkel een onvergetelijke dag in het Fonkelhuis, gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Een dag waarop zij zichzelf mogen en kunnen zijn, waar zij zorgeloos kunnen spelen, genieten, lachen en onvergetelijke herinneringen kunnen maken!

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!

Ga naar de inhoud