Hero

Met tijd

Doneer!

Heb je tijd over en wil je graag het initiatief van Stichting Fonkel steunen? Dit kan op verschillende manieren. Je kan namelijk vrijwilliger bij ons worden en de Fonkeldagen begeleiden. Maar we hebben ook vrijwilligers die zich inzetten op events en acties of de tuin onderhouden. Alle hulp is welkom in welke vorm dan ook.

Stichting Fonkel werkt primair samen met verwijzers. Niet alleen officiële instanties kunnen kinderen/gezinnen naar ons verwijzen, als particulier kun je ook het initiatief nemen!

Word vrijwilliger

De Fonkeldagen worden volledig van a tot z begeleid door onze groep van +/- 50 topvrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat het de gezinnen op een Fonkeldag aan niets ontbreekt.

Het vrijwilligersteam van Stichting Fonkel is inmiddels heel enthousiast en hecht. Meerdere keren per jaar komen de vrijwilligers samen in het Fonkelhuis voor een gezellige en informatieve bijeenkomst. Zonder de belangeloze inzet van onze vrijwilligers kan het Fonkelhuis niet bestaan. Op dit moment hebben we geen nieuwe vrijwilligers nodig voor de Fonkeldagen. Wil je toch graag als vrijwilliger voor Stichting Fonkel aan de slag, dan zetten we je graag op de wachtlijst. Wanneer een vrijwilliger zich afmeldt, nemen we contact op. 

Meld je aan als vrijwilliger

Leuk dat je vrijwilliger bij ons wilt worden. Meld je aan en wij nemen zo snel als mogelijk contact op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Fonkelhuis

Dankzij het Fonkelhuis maken wij voor ieder kind dat beperkt wordt in het kind zijn een dierbaar dagje uit mogelijk. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park. Het Fonkelhuis is een veilige en liefdevolle omgeving met speciale voorzieningen, zoals een verschoningsruimte voor grote kinderen, een rustige en prikkelvrije ruimte, een rolstoel en een bolderkar.  

Meer over het huis

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!

Ga naar de inhoud