Hero

Doneren

Doneer!

Doneren aan Stichting Fonkel

Met sponsoring kunnen we het Fonkelhuis onderhouden, gezinnen uitnodigen, een heerlijke lunch op tafel zetten en cadeautjes voor in de goodie-bag aanschaffen.

Kortom: ze een zorgeloze dag uit met het gezin laten beleven. Jij kan ons hierbij helpen door een donatie te doen via ons donatie formulier!

Wist je dat een donatie aan Stichting Fonkel fiscaal aftrekbaar is: Bereken hier!

Doe een donatie!

Particulier
Zakelijk
Je doneert nu particulier
Je doneert nu zakelijk
Bedrijfsgift

Bedrijfsgift

Draag ook je steentje bij door eenmalig of maandelijks een bedrijfsgift te doneren. Dit kan geheel belastingvrij.

Eenmalig doneren

Eenmalig doneren

Wil je een eenmalige donatie doen aan Stichting Fonkel? Samen maken we de dagen voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn mogelijk!

Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Een maandelijkse donatie geeft Stichting Fonkel de zekerheid om nog meer Fonkeldagen te kunnen organiseren voor de kinderen.

Periodieke schenking

Periodieke schenking

Wil je een periodieke donatie doen aan Stichting Fonkel? Daar worden we erg blij van. Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak je een schenking doet.

Doneren na overlijden

Doneren na overlijden

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Omdat ze het belangrijk vinden dat er ook na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal waar ze zo om geven.

Belastingvrij schenken

Belastingvrij schenken

Een eenmalige of periodieke donatie aan een goed doel, zoals Stichting Fonkel zijn vaak geheel aftrekbaar en daarom gunstig voor particulieren en bedrijven.

Het Fonkelhuis

Dankzij het Fonkelhuis kunnen wij voor ieder kind wat beperkt wordt in het kind zijn een dierbare dag uit mogelijk maken. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park.

Het Fonkelhuis is een veilige en liefdevolle omgeving met speciale voorzieningen zoals een verschoningsruimte voor grote kinderen, een rustige en prikkelvrije ruimte, er is een rolstoel en bolderkar aanwezig.
Hier kunnen zij onder het bezoeken van de dierentuin heerlijk lunchen, spelen en ontspannen en rusten. Zo maken we een dagje uit voor ieder kind vanzelfsprekend!

Meer over het huis

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!

Naar de inhoud springen