Hero

Dam tot Damloop (GECANCELD)

Doneer!
Ga terug naar het overzicht

Dam tot Damloop (GECANCELD)

12 mei 2020

  • i.v.m coronavirus gaat onderstaand event helaas niet door.

15 april 2020

Het scenario waar we al bang voor waren is inmiddels realiteit: deze zomer worden er tot 1 september geen evenementen georganiseerd. Kort na deze datum staat de Dam tot Dam loop gepland. Op 19 september willen we namelijk met een groep in actie voor Fonkel. Vooralsnog gaat de Dam tot Dam loop door. Wel houdt de organisatie er rekening mee dat er aanpassingen nodig zullen zijn. Het is dus nog onzeker of dit doorgaat.

Het Dam tot Damweekend komt er weer aan! Op 19 en 20 september 2020 kun je tussen Amsterdam en Zaandam de ultieme uitdaging aangaan door te hardlopen (dag of night), te fietsen of te wandelen, allemaal op meerdere afstanden. Kortom: geschikt voor elk niveau!

Wij lopen mee met de wandeltocht van 10 en 20 km op zaterdag 19 september 2020 en gaan zoveel mogelijk sponsorgelden werven voor onze prachtige stichting om het verschil te kunnen maken voor kinderen met een fysieke, verstandelijk of financiële beperking.

Hoe?

Er zijn twee onderdelen waarvoor jij je kunt inschrijven:

  • 10 km wandelen (met Fonkel team) start in Zaandam
  • 20 km wandelen (met Fonkel team) start op de Dam in Amsterdam

Voor de wandeltochten: Fonkel deelnamepakket voor volwassenen € 29,95 * en voor kinderen t/m 16 jaar €19,95*. Een deelnamepakket bevat een startbewijs, een Fonkel T-shirt, een medaille. De wandeltochten zijn ook toegankelijk voor volwassenen en kinderen in een rolstoel.

Voor inschrijven kan nu via events@staging-onkydonkynl.kinsta.cloud

Binnenkort zullen we via deze pagina of via jouw opgegeven email adres je op de hoogte brengen van relevante informatie voor deze dag en hoe je via geef.nl je eigen portal kunt maken om zoveel mogelijk sponsorvrienden te werven.

Veel succes met de voorbereidingen, wij hebben er zin in!

*prijzen zijn gebaseerd op prijzen 2019

Ga terug naar het overzicht

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!

Ga naar de inhoud