Hero

Met geld

Doneer!

Doneren om onvergetelijke dagen mogelijk te maken!

Samen met jullie kunnen we nog meer geweldige Fonkeldagen organiseren voor de kinderen. Een dag die ze niet snel zullen vergeten en ze veerkracht voor de toekomst geeft. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Doe een eenmalige of maandelijks donatie of doneer via tikkie.

Steun jij ons?

Particulier
Zakelijk
Je doneert nu particulier
Je doneert nu zakelijk
Eenmalig doneren

Eenmalige donatie

Wil je een eenmalige donatie doen aan Stichting Fonkel? Dat waarderen we heel erg. Samen met jullie kunnen we nog meer geweldige Fonkeldagen organiseren voor de kinderen. Een dag die ze niet snel zullen vergeten. Daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Eenmalig doneren

Belastingvrij schenken

Maandelijks doneren

Wil je maandelijks doneren? Een maandelijkse donatie geeft Stichting Fonkel de zekerheid om de speciale Fonkeldagen te blijven organiseren. Samen zijn we in staat om de kinderen uit te nodigen en een dag te laten beleven, die ze nog lang zal bijblijven.

Maandelijks doneren

Help ons mee

Tikkie?

Naast de reguliere donatiemogelijkheden kun je ook gebruik maken van Tikkie. Klik op de knop hieronder om ons te steunen.

Tikkie? Klik hier

Fonkelhuis

Dankzij het Fonkelhuis kunnen wij voor ieder kind wat beperkt wordt in het kind zijn een dierbare dag uit mogelijk maken. Het huis staat midden in Ouwehands Dierenpark en heeft een eigen ingang tot het park.

Het Fonkelhuis is een veilige en liefdevolle omgeving met speciale voorzieningen zoals een verschoningsruimte voor grote kinderen, een rustige en prikkelvrije ruimte, er is een rolstoel en bolderkar aanwezig. Hier kunnen zij onder het bezoeken van de dierentuin heerlijk lunchen, spelen en ontspannen en rusten. Zo maken we een dagje uit voor ieder kind vanzelfsprekend!

Wil jij ons meehelpen?

Samen zorgen we ervoor dat ieder kind een dierbaar dagje uit kan beleven!

Ja, ik doneer!